iphone4 雙向錄音


IPHONE 4 電話雙向錄音軟體…. (第1頁) – iPhone 軟體- Mobile01

IPHONE 4 電話雙向錄音軟體, 請有使用經驗的大大分享一下。【號外】iphone 電話雙向錄音可能有 …10 篇文章2011年3月14日終於等到了– iphone 4 雙向電 …10 篇文章2011年1月9日JB iphone4 綠毒教學( 服用綠毒的 …10 篇文章2010年10月23日ANDROID 已解決雙向錄音問題, 那 …10 篇文章2010年10月9日www.mobile01.com 的其他相關資訊

[求助] 有來電通話雙向錄音的軟體- by iPhone4.TW

有來電通話雙向錄音的軟體. … iPhone4.TW 與您分享一切美好事物與新知- Powered by vBulletin … 聽說在美國這樣未經雙方同意錄音是危法的。[分享] 分享一款iphone 電話錄音app …3 篇文章2013年10月30日[分享] 免JB透過電腦通話錄音的 …7 篇文章2013年8月5日[閒聊] 關於iphone 上的來電雙向 …2 篇文章2010年10月13日[求助] 跪求雙向電話錄音軟體- by iPhone4.TW9 篇文章2010年10月3日iphone4.tw 的其他相關資訊

請問站上高手Iphone 5 有好用通話錄音軟體可用嗎? – 電腦交流分享 …

最近小弟從Android 換到Apple ios 的Iphone 5 但蘋果有些軟體灌了會閃退. … 小弟記性不好,也很依賴雙向錄音剛好看到這個網站,可供參考

Android 軟體工具,Call Recorder-Total Recall 雙向錄音v1.9.1 (另有 …

Recording playback …,Call Recorder-Total Recall 雙向錄音v1.9.1 (另有Samsung Galaxy S2 … 鮮花: 0; Buy+: 0; 手機型號: Iphone4; 來自: 香港.

iPhone 雙向電話錄音軟體繁體中文版(多載點) – 電玩手機討論區- Hiendy …

Cydia 開發者@limneos(Elias Limneos),即將在Cydia 的BigBoss 內建源上架一款iPhone 雙向電話錄音軟體-Call Recorder(Audio Recorder)。

PhoneHK 討論區- Nokia – Nokia C2 用家發表意見- powered by Discuz!

請問各位大大,呢部nokia C2-00,可唔可以做到藍芽傳檔(mp3、圖片,包括micro SD內的圖)、通話雙向錄音? 因為我已用緊iphone4,唸緊好唔好買…

IPHONE有通話錄音的功能嗎?還是有可下載? – +

如果還有需要IPHONE IPADIPOD TOUCH 維修破解改機解鎖 … 有一個裝置藍芽錄音機是可以雙向錄音等於多帶一支手機(跟小一點的手機相當). 1.

PhoneHK 討論區- Sony (Hot!!) – Sony 用家發表意見- Sony Xperia S 用 …

有冇人知呢部機做唔做到「通話雙向錄音」呢?有的話唔使唸,一出即刻trade 在部iphone4去換. 2012-1-26 05:35 PM, #242. 查看資料 發短消息…

Iphone4 可以錄低通話的嗎? – 手機樂園- 親子王國

中國無呢個問題,所以有好多大陸機都做到, android 機可以做到, 但要root左機,先用到。 (我宜家用緊韓版note 2)本身都有得雙向通話錄音)…

Nokia同iphone衰退, 共同原因, 就係set死一樣野(頁4) – 系統比較及 …

以我所知Android只要入圖片庫,多選然後share就搞掂。iphone呢? 又或者點樣可以唔使JB咁麻煩,都做到雙向通話錄音? 點樣下拉通知欄直接…

Nokia同iphone衰退, 共同原因, 就係set死一樣野- 系統比較及其他作業系 …

我諗唔係閣下嘅IPHONE機齡有幾耐問題,反而係你QUIT咗冇跟IOS幾耐就真 ….. 搞掂到垃圾來電block同雙向通話錄音先啦,iphone區仲有好多版友…

Desire X 用家交流區(頁23) – Android 技術討論區- HTC … – 香港討論區

… 省電app,睇唔到有幾多%電,得一格格,同有冇方法可以通話雙向錄音? ….. 確係幾抵分享特別事件,有朋友用開iphone4,琴日比佢玩,佢都唔多識用,…

iPhone 有咩缺點,點解咁多用Android機的人都話唔好用既? – 蘋果iPhone

D mp3 free app JB app video所有入在iphone 入面D野itunes都要有一份先 … 可唔可以講啲iPhone4 /4s 的缺點出嚟 …. 無通話雙向錄音已經唔合格…

[請益] 請教安卓跟ios app比較- 看板Android – 批踢踢實業坊

推solomn:iPhone 4吋我覺得還是不夠大 05/27 19:34. 推force5566: …. 推ejtch:ios沒支援雙向通話錄音, 也沒有moptt 05/28 15:42. → ejtch:其實真…

⊙⊙ iphone 新手必裝的143個好用app ~ – iPhone 4 综合讨论区- 威锋 …

iphone 新手來說, 有些軟體同性質很高, 不同app有的功能幾乎雷同, 多裝只是 … Note2Self Audio Recorder : 錄音+語音記事, 手機貼在耳邊開始錄; 0元購入, …. 特快翻譯 : 多國雙向翻譯, 適閱讀外語和商務應用; 0元購入, 免費軟體